Äiti on äidille susi

Koska mulla ei ollut oikein ketään kaveria jolta olisin saanut vertaistukea Tytön raskausaikana,eksyin eräälle vauva-aiheiselle nettipalstalle sitä hakemaan.
Sainkin aivan valtavasti uutta tietoa kaikesta ja vertaistukea nuorena äitinä,se oli aivan älyttömän hyvä paikka hengailla.
Samalla opin myös ensimmäistä kertaa jo silloin netin nurjaa puolta nimimerkkien takaa ja aiheista,jotka on kirjoittajille tärkeitä.

Äitiys ja kaikki siihen liittyvät asiat. Imetys,synnytys,perhepeti,vaipat,korvikkeet,soseet,lasten kasvatus ylipäätään. Kaikki se oli keskustelun aiheena.

Ja mikään ei ole pelottavampaa seurata vierestä somemaailmassa kuin Äiti,joka tietää olevansa oikeassa jossakin asiassa. Paitsi lauma äitejä,jotka ovat samaa mieltä ja muiden mielipiteillä voi pyyhkiä persettä. Mutta ei vauvan pyllyä,siinä voi olla jotain myrkkyjä.
Eikä susilaumalle eriävästä mielipiteestä riitä vastaukseksi että "musta vain tuntuu että tämä olisi parempi keino." EI. Tarvitaan tutkimuksia asiasta perkele!Jotain faktaa jonka joku professori on kirjoittanut! Eikä sillä proffalla varmaan ole edes omia lapsia,mutta virallinen suositus tai tutkimus pitää olla!
"Tiedätkö miten pilalle se lapsi menee,kun haluat antaa korviketta etkä imettää?? Tiedätkö?? Se saa jakomielitaudin,ebolan ja kiinalaisen hyppykupan! Se sun kakara kasvaa kieroon kun ei saa nukkua äitinsä vieressä ekoja 15 vuotta elämästään? Itsekäs äiti olet kun haluat itse saada paremmin nukuttua,hyi!"
Täytyy sanoa,että aina välillä seurasin keskusteluja silmät pyöreinä miettien Sannin vasta usean vuoden jälkeenpäin julkaistun biisin sanoin,että mitähän vittua? 

Mitä meille fiksuille naisille ja äideille oikein tapahtuu netissä?


 Miksi siellä hyökätään toisten äitien kimppuun sanallisesti suu vaahdossa kuin raivotautisella koiralla? Vain koska se ei ole samaa mieltä jostain asiasta ja haluaa tehdä jonkun asian eri tavalla kuin sinä? Kysyy jotain asiaa ehkä hiukan hölmösti,koska ei vielä tiedä asiasta mitään?
Eikö me kaikki äidit voitaisi kasvattaa lapsemme sillä tavalla,kuin itsestäkin tuntuu hyvältä? Jos lakia ei rikota ja lapsella on hyvä olla,onko sillä mitään merkitystä syökö se maitonsa tissistä vai pullosta? Oikeasti? 
Huvittavaa on,että mun lapset on kasvatettu juuri näiden eniten keskustelua herättäneiden aiheiden vastaisesti eli väärin. Ainakin suurimmaksi osaksi. 
Ja arvatkaa mitä? Kumpikin on ihan hyvin kasvanut korvikkeella ja kaupan soseilla,nukkuen alusta asti omassa pinnasängyssä tutti suussa ja normaaleissa vaipoissa.
Enää en juurikaan vauvapalstoilla vieraile kun lapset on noin isoja,mutta voin kuvitella,että samat aiheet kuumottaa tunteita niissä vieläkin? 
Kertokaa te vauvafoorumeilla nykyisin pyörivät,mitkä on The Aiheet tällä hetkellä?Kommentit