Pariutuminen nykypäivänä

Mä oon niin onnellinen,että löysin oman puolisoni ennen somen kulta-aikaa,tindereitä sun muita deittisovelluksia. Luojalle kiitos siitä. Kirjoitan meidän love storyn joskus erikseen,koska se nyt vaan on hieno tarina.

Mä en itse tietty käytä tinderiä tai muita vastaavia,mutta tiedän pääpiirteittäin niiden idean ja kuinka ne toimii.

Nykyajan sinkkuna on varmaan oikeasti vaikeaa,kaikilla tuntuu olevan kiireinen elämä muutenkin ja sitten pitäisi vielä ehtiä rakastua. Onneksi on tinder ja muut,ne säästää aikaa oikealta tutustumiselta.

Sori naiset.Mä oon luopio,petturi ja kamala nainen,mutta mun sympatiat on täysin miesten puolella tässä pariutumisessa. Aivan täysin.

Jos ymmärrän oikein,profiiliin tehdään ensin esittely itsestä kuvan kera. Sitten tehdään jonkinlainen lista kumppanista,millaista haetaan. Eikö se jotenkin näin mene?

Ja luultavasti jokaisessa naisen tekemässä profiilissa etsitään aitoa ja rehellistä miestä.Mä kysyn vaan arvon leidit,kuinka aito ja rehellinen itse olet? Voitko siis vaatia toiselta sellaista?

Koska tänä päivänä useat naiset on kaukana aidosta. On hiustenpidennykset,tekoripset,tekokynnet,push up rintsikat,slim down sukkahousut (keksin ihan ite) ja meikit.
Meikeillä tehdään ihmeitä! Niillä mäkin taion itseni jotenkin ihmisen näköiseksi joka päivä. Taitavat meikkaajat osaa tehdä naamastaan aivan toisen näköisen kuin se aito eli naturell. On kaiken maailman couturet ja muut kikkakolmoset. Mitä fucking shittiä se on? Mikä sen idea edes on? Huonosti nämä kikkakolmoset osaava saa taas itsensä näyttämään Michael Jacksonin kadonneelta siskolta,luullen kuitenki olevan silkkaa timanttia ulkonäkönsä kanssa. Mä näen tälläsen siskon ihan livenä töissä joka päivä,hemmetin pelottava ilmestys. Sinkku,kumma kyllä.

Ja ne kuvat,sata eri filtteriä käytetty ja muokkailtu vähän muutenkin. Sitten se sama duckface joka kuvassa,super hoooot.

Kysyn vaan,että moniko mies arvostaa vaikka nyt niitä tekoripsiä-tai kynsiä? Ja tottakai,itseään varten niitä käytetään,tulee parempi fiilis. Juupa juu. Tissit ja perse on se,mitä ne miehet katsoo. Miehet kuulemma mielessään usein riisuu naisia alasti. Nykypäivänä miehet luultavasti yrittää kuvitella naiset aitoina niiden filttereiden ja teatterimaskin alla.

Ei miehet vaan kykene samanlaiseen feikkaamiseen millään. Ne joutuu olemaan aitoja pitkälti kuvissakin,ellei nyt niitä filttereitä käytetä. Tai ole suosiolla kissakala ja käytä toisen miehen kuvia. Onko oikeasti joku ihme,että niitä feikki profiileja on niin paljon?

Ja kun niitä toiveita (lue:vähimmäisvaatimuksia) löytyy pitkä lista. Tietyn pituinen,painoinen,hiukset pitää olla tälläiset,rikas tietty,lihakset kuin Hulkilla,fiksu ja romanttinen,ei kuitenkaan mikään nössö mammanpoika. Usein ne vaatimukset saattaa kumota toisensa jossakin kohtaa. Hiukan mennään sellaiselle tasolle noiden kanssa,että on edes mahdotonta löytää kaikkea yhdestä ihmisestä. Mutta ei,mistään vaatimuksista ei voi höllätä. Silloin pitäisi tyytyä vähempään,kuin minkä arvoinen olisi. Polyamorinen suhde taas ei ole cool,niin ei sekään onnistu.

Ja sitten miehet on paskoja,kun joku Jorma 30v kehtaa lähestyä,eikä täytä yhtäkään kriteeriä. Eihän siihen kannata tutustua ja tuhlata kallista aikaa.Ja itkettää kun ei koskaan tule löytämään hyvää miestä. Aina yksin,forever. Sniif.

Uutinen kaikille,etenkin nuorille naisille: ne Disneyn sadut ei ole totta. Ei ole olemassa täydellistä prinssiä,tai prinsessaa. Meitä on kusetettu.Se on kurjaa,mutta totta. Eikä ne prinsessat käyttäny tekokynsiä tai hiton coutotututourettekardashianeitä.

Ja se ensivaikutelma,kun sitten joskus tapaat jonkun ainakin suurimman osan kriteereihin sopivan tyypin. Sehän määrittää suhteen koko tulevaisuuden,heti siinä paikassa. Heti sä tiedät,onko se mies se oikea. Luota vaistoosi nainen.

Ei. Älä saatana luota siihen ensivaikutelmaan sokeasti. Jos miehellä on väärän väriset sukat ja töhnää kynsien alla,se voi silti olla sun elämäs rakkaus.

Believe me,mun ensivaikutelma mun miehestä oli kaikkea muuta kuin fantastinen. Kerron siitä tarkemmin sitten siinä rakkaustarinassa,mutta onneksi en luottanut pelkästään siihen.

Luultavasti tästä kirjoituksesta joku sinkkuneito vetäisee aurinkopuuterit nenäänsä ja puhisee,että mitä tuo vanha luuska tietää mistään mitään. Kuten heti alussa kirjoitin,onneksi oon jo pariutunut ajat sitten. En pärjäisi sinkkumarkkinoilla varmaan kovin hyvin.

Ja kyllä,miehetkin voi olla tosi pinnallisia ja odottaa naisilta liikoja. Pitää olla kuin Pamela Andersson että pääsee edes tutustumaan. Fiksu kuitenkin,tyhmä nainen ei kiinnosta. Pitää olla fit,eikä fat. Kotitalouskone kaikilla herkuilla,mieluusti kuitenkin äänetön jos koneessa on ongelmia tai jokin vika.

Ne siat.

Kommentit

 1. Mainio teksti! Osuva! Oon ite miettiny juuri samaa, että onneksi olen pariutunut ilman Tinderiä. En oo koskaan käyttänyt noita sovelluksia, mutta tiedän jo käyttämättäkin, ettei olisi ihan meikäläisen paikka. Ensinnäkin kun en oo mikään selfiemestari ja toisekseen pinnallisen valintakulttuurin käyttäminen ei vaan olis mulle soveliasta.

  Ja se mitä tulee tohon ensivaikutelmaan..Mun (toivottavasti) elämäni mies ei todellakaan hurmannut mua ensivaikutelmallaan. Alunperin en häneen mitään huomiota kiinnittänyt, kun oli semmoinen perhetuttu vain. Ajan mittaan tutuistuin tähän paremmin. Ja pakko kyllä sanoo, että sohvalla nenää kaivava mies ei ole se unelmien prinssi, mistä monet haaveilee. Minut hän hurmas oikeasti vain huumorintajullaan ja tekeväisyydellään. Mahtava luonne. Siihen rakastuin ensin. Jossain vaiheessa huomasin tuijottelevani kieli pitkällä häntä, kun hän korjaili jotain pientä elektroniikkahärpäkettä mun olohuoneessa (ei siis sen tarkemmin vielä oltu vieläkään tutustuttu toisiimme). Upea kokonaisuus! Ja onneksi nykyisten minun mieheni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin vasta äsken tämän kommentin,kiitos siitä.😊 me ollaan onnekkaita,kun ollaan onnistuttu löytämään kumppani ennen tälläistä melko pinnallista someaikaa.👍 Mä en saa itestäni hyvää kuvaa edes filttereiden avulla,olisi toivotonta yrittää saada miehet kiinnostumaan kuvien avulla.😀

   Poista
 2. Hei! Loistava teksti etenkin näin nykydeittailumaailman syöveerissä rämpivän miehen mielestä! Kävitkin tuonne blogiini kommentoimassa, haittaako jos teen blogitekstin, jossa viittaan tähän kirjoitukseen ja käsittelen näitä asioita miehen näkövinkkelistä? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia Unensieppaajille,kiitos!