Painajainen

Varoitus: Tämä kirjoitus ei välttämättä sovi herkimmille lukijoille.

Mä näen melko harvoin unia,joita muistan enää aamulla. Viime yönä näin niin kammottavan ja todentuntuisen  painajaisen,että värisyttää vieläkin. Ja aivan kauhein asia on tietää,että tässä pahassa maailmassa tapahtuu tätäkin,mistä mä näin vain painajaista. 

Unessa ei selvinnyt,kuinka siihen tilanteeseen oli päädytty tai miksei mun miestä ollut unessa mukana millään tavalla. Nyt hereillä ollessa luulen että se oli hoideltu pois päiviltä,ettei pysty suojelemaan perhettään.

Jostain käsittämättömästä syystä mulle oli ehdotettu,että antaisin jomman kumman tai molemmat lapseni pedofiiliringin käyttöön. Saisin hyvin rahaa ja lapsista pidettäisiin hyvää huolta. Luulin sitä vitsiksi ja nauroin katketakseni,niin uskomaton ajatuskin että totta se ei voinut olla. Paitsi että oli. Ringissä olevat miehet olivat nähneet kuvia mun lapsista ja kiinnostuneet kovasti. Ja kun ringissä on todella vaikutusvaltaisia ihmisiä mukana,ne saa sen mitä haluavat. Tavalla tai toisella.

En helvetissä suostuisi tuollaiseen,sehän on aivan sairasta! Antakaa meidän olla rauhassa! Se ei ikävä kyllä käy,tämä asia on nyt päätetty toteuttaa mun halusta riippumatta.

Annettiin pari päivää aikaa miettiä,kumman lapsista uhraan. 10-vuotiaan Tytön vai 5-vuotiaan Pojan. Jos en osaa päättää tai yritän keplotella irti tilanteesta kertomalla poliisille,molemmat lapset otetaan rinkiin mukaan. Ja mut tapetaan.

Ne on lapsia hitto vie,LAPSIA! Ei lapsia voi tuollaiseen mukaan ottaa,se on oksettavaa ja rikollista! Niiden koko elämä menee pilalle,ei ei ei ei.

Mitä vaihtoehtoja mulla on? Karkaaminen? Ei taatusti onnistu,meitä vahditaan varmasti paremmin kuin rikollisia. Itseni tarjoaminen lasten sijaan? Yritin jo,ideasta ei tykätty yhtään. Liian vanha.

Lapset ymmärsi,että jotain on meneillään. Jotain kamalan pelottavaa. Molemmat itki,vaikka eivät onneksi osanneet edes aavistaa,millaisesta kamaluudesta oli kyse.

Ei ole vaihtoehtoja,ei vain ole. Toinen niistä tai molemmat viedään pois. Poliisi ei voi auttaa.

Päädyin hirvittävään vaihtoehtoon,ainoaan jossa kumpikaan ei joutuisi siihen helvettiin,johon yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua.
Ensin kirjoitin kirjeen. Kirjeessä nimesin kaikki henkilöt,joiden tiesin olevan ringissä mukana. Kirjoitin,että tyyppejä on vielä paljon lisää,isoja jehuja joilla on valtaa. Piilotin kirjeen mun housuihin,vyötärönauhan alle. Se ei saa likaantua.

Olin saanut hankittua aseen,aika oli loppumassa. Ei ole muuta vaihtoehtoa,ei vain ole. Joten tein sen,mitä unessa koin parhaaksi tavaksi pelastaa lapset,ammuin ne niiden nukkuessa. Pyysin itkien ja kuiskaten anteeksi molemmilta. Lopuksi ammuin itseni,ensin varmistin että kirje oli hyvin piilossa housuissa,eikä sotkeentuisi vereen.

Herääminen tästä unesta oli painajainen jo itsessään. Heräsin kauhuissani,sydän hakaten ja tyyny märkänä kyynelistä. Ryntäsin tarkistamaan lasten huoneisiin,että olihan se vain unta. Molemmat nukkui tyytyväisinä,mikä helpotus! Sitten jouduin juoksemaan vessaan oksentamaan.
Vasta nyt alan rauhottumaan ja tajuamaan että oli vain unta. Aivan kamalan pelottavaa unta. Unessa tein jotain hirvittävää ja ammuin omat lapset,vaikkakin teinkin sen suojellakseni niitä. Kumpi oli parempi vaihtoehto? En tiedä,mutta unessa en keksinyt muita ratkaisuja tai vaihtoehtoja. Piti valita kahdesta pahasta.

Joidenkin äitien ja isien lapsia joutuu tuollaiseen mukaan ihan oikeasti. Sitä tapahtuu oikeasti,mun uni ei ollut pelkästään oman vilkkaan mielikuvituksen tuotetta. Kunpa olisikin.Tämä ajatus saa mut voimaan pahoin.Sairas ja julma maailma.

Kommentit