Kood@@minen

         Computer says no.
Enpä tiennyt kun tämän blogin aloitin,että tässähän täytyy olla myös hyvä koodailemaan,jos aiot blogiin liittää jotain sisältöä ja haluat muokata blogiasi jotenkin.
Mä EN ole mikään koodari,joten tässä on vietetty muutamia todella tuskaisia tunteja blogin parissa ja yritetty saada sitä muokattua mieleiseksi.
Kopioi ja liitä - se on se minkä mä hallitsen ja oletin blogissakin tietty onnistuvan ilman ongelmia. Ehei kuule onnistu,pitää koodata. Pelkkä linkin kopioiminen on ihan liian helppoa.
Täytyy sanoa,että avautuu aivan uusi maailma kun pääsen joskus harvoin oikein tietokoneelle äheltämään blogin pariin. Tämä kännykkäversio bloggerista on kyllä todella suppea,eikä tässä voi tehdä mitään taikatemppuja.
Viimeksi koneelle päästyäni vaihdoin uuden teeman taas kerran,en jotenkin osaa päättää mikä olisi hyvä. Sitten tappelin kaksi tuntia koodien kanssa,että saisin blogin facebook sivut linkitettyä tänne. Tai tehtyä siis sen tykkäysnappulan. Kaksi tuntia. Kaksi. Tuntia. Sitten totesin että v*tut,en mä saa tätä toimimaan ja luovutin. Mikään netistä etsitty koodi ei vaan toiminut oikein,en tiedä johtuuko uudesta teemasta vai mistä.

Koska olen strong and independent woman ,en aio pyytää mieheltä apua vaikka se osaisi taatusti. Suomalainen versio vahvasta naisesta on ei tartte auttaa sa*tana. Mä olen juuri sellainen.

Jos joku kuitenkin haluaa auttaa onnetonta bloggaajaa toimivilla ja mahdollisimman simppeleillä koodeilla,en laita hanttiin yhtään.😊
Haluaisin ainakin osata:
- laittaa sen facebookin tykkäysnappulan.
- linkittää vanhoja tekstejä muihin kirjoituksiin niin,että linkissä lukee sen kirjoituksen otsikko ja siitä pääsee suoraan siihen kirjoitukseen.
- ylipäätään nyt toimivan linkin lisääminen kirjoitukseen omalla otsikolla prkl.
Vertaistukea,etten ole ainoa näin tunari koodien kanssa. Onhan teitä muitakin,onhan??
P.s en tiedä onko kukaan vielä muistanut kirjoittaa blogeissaan,että huomenna on jouluaatto! Eli hyvää joulua jokaiselle!🎄

Kommentit