Iso pippeli

Tämä ei ole mikään K18-pläjäys,vaikka otsikko saattaakin hiukan johtaa harhaan.

Suihkuhetket lasten kanssa,mikä loistavien oivallusten tapahtuma. Jos Tyttö pienenä suuttui ja itki ettei sillä ole isoja tissejä kuten äidillä, Poika on miesmäiseen tapaan todella itsevarma eikä itketä kyllä yhtään.

"Kato äiti,miten valtavan iso pippeli mulla on! Katso nyt!"
Joooh,kyllähän se on tosi hurjan iso,oikeassa olet.
"Se on isompi kuin isin pippeli!" Tähän ei voi oikein kommentoida mitään,etten murskaa pienen miehen itsetuntoa pippelijutuissa jo tässä vaiheessa..
"Onko äiti tämä kaunein pippeli mitä koskaan olet nähnyt??"  Ei helvetti tuollaisia voi kysellä. Kaunis pippeli? Ei sellaisia olekaan.
"Siskooo,tule säkin äkkiä katsomaan mun isoa pippeliä!!"  Noup,ei tullut. Kumma juttu.
Jöpöttävä pippeli saa lähes hurmoksellisen olon aikaan pienessä miehessä. Näköjään pienenä se rakkaus  omaan kikuliin syttyy,jatkuu siitä sitten loppuelämän. Miespuolisten olentojen lempilelu,niinhän sitä sanotaan.Aivan mahtavaa olla itse todistamassa tätä riemua. Kauhulla katselen miten kovakouraista käsittelyä pienen pippeli saa ja mielessäni kuvittelen meidät  matkalla ensiapuun rikkoutuneen pippelin takia.

Mies meinasi tukehtua kahviinsa,kun itsevarmuutta puhkuva Poika ilmoitti isälleen joskus olevansa ainoa kunnon mies talossa. Sen pippelin takia tietenkin.

Jos nämä jutut pysyisikin kodin sisällä ja perheen kesken puhutuissa asioissa mutta ei. Täpötäydessä ruokakaupassa joskus Poika päätti alkaa muistelemaan suihkussa käyntiä ja sitä pippeliä.
" Muistakko äiti,kun katseltiin yhdessä suihkussa mun isoa pippeliä??! Katsotaanko tänään taas?"
Ja ei,kummallakaan meidän lapsista ei ole mikään hentoinen ääni,joten koko kauppa luultavasti kuuli tämän. Äitiyden tähtihetkiä.

Kommentit