Sairastupa

Hhhhnnnggg. Täytyy heti alkuun kertoa,että kirjoitus sisältää kiroilua. Älkää lukeko,jos se ärsyttää.

Vittu. Ihan tosissaan alkaa menemään hermot tämän jatkuvan sairastamisen kanssa. Koko syksy on ollut yksi iso ja ruma persereikä,koko ajan jompi kumpi lapsista kipeänä.

Tekisi mieli vaatia joku bonuskortti/vip-palvelu sairaalaan,koska me käydään sielä ihan jatkuvasti Tytön tai Pojan kanssa. Kohta me kuulutaan vakiokalustoon ja saadaan oma huone sieltä.

Ei lapset tahallaan sairasta,sen nyt ymmärtää jokainen. Ei nekään haluaisi kipeänä olla. En tajua miten tälle syksylle on sattunut kaikki mahdolliset pöpöt tulemaan.

Onneksi oon koulutukseltani lähihoitaja,koska työmaalta tämä kotikin välillä tuntuu. Annostele lääkkeitä,lahjo ja kiristä lapset syömään ne. Tee sama toiselle lapselle. Muista katsoa lääkkeet potilaille oikein,ettei mene sekaisin. Noille sais pian myös apteekkiin hankkia bonuskortin.

Tyttö on enemmän kyllä sairastanut,tai se kertoo jos johonkin sattuu. Poika ei aina edes sano mitään,se valittaa todella harvoin. Jos valittaa,tietää että se on todella kipeä. Tosi vaikeaa välillä,kun ei välttämättä edes tiedä sillä olevan joku paikka kipeänä.

Tällä hetkellä Tytöllä on toinen paha korvatulehdus putkeen. En oo ikinä nähnyt tai tiennyt aiemmin,että korvatulehdus voi mennä noin pahaksi. 40asteen kuume,kosketusherkkä korva josta myös valuu mätää. Surkeaa katsoa vierestä kun toiseen sattuu,etkä pysty auttamaan paitsi antamalla lääkettä. Jotka ei aina edes auta.

Huomenna käydään korvalääkärillä ja aion ehdottaa putkitusta. Ei,aion vaatia putkitusta. Mä en jaksa enää kolmatta tulehdusta,Tytöstä puhumattakaan.

Mä oon saanut nukkua yöt jo monta vuotta rauhassa,ilman heräilyä. Paitsi näiden korvatulehdusten aikana,kun Tyttö itkee korvaansa. Jumankauta miten kauheeta on yöllä olla hereillä! Ja helvetti miten koko seuraava päivä on pää jumissa. Onneksi vauva-ajat on jo ohi,eikä tätä heräilyä ole joka yö.

Jotta tämä sairastelut olisi mahdollisimman vittumaista,ei meillä sairastella pelkkiä perusflunssia. Ehei,meidän lapset harrastaa kaikenlaisia eksoottisia tauteja,joista lääkäritkään ei tunnu aina tietävän,mitä se on! Tarkoittaa lisää ravaamista lääkärissä ja kokeita,että tiedetään edes mikä tauti on kyseessä. Sitten antibiootteja vuorotellen tai jopa samaan aikaan molemmille. Nyt vois kyllä jo riittää.

Hierontaa äidille

No,tänään käytiin lääkärissä ja mulla oli myöhemmin hierojalle aika. Ah,ihanaa! Pääsee rentoutumaan kunnolla ja vaikka ottaa pienet tirsat siinä samalla.

Vitut. Silkkaa kidutusta alusta loppuun. Sattu niin paljon,etten osaa edes kuvailla. Mun koko selkä oli aivan jumissa,alhaalta ylös asti. Ja sitä piti runnoa ja moukaroida tietty,että jumit saa auki. Ei muuten riittänyt 50min hieronta edes siihen,pitää mennä uudestaan. Oli oikein kohokohta tän päivän aamulle,meni muutenkin niiiiin mallikkaasti. Eilen oli ihana aamu,tänään ei.

Eipä ihme,että mulla on ollut kovaa päänsärkyä -ja niskakipua,korvien soimista,huimausta ja pahoinvointia ja oon nähnyt tähtiä. Yhtenä aamuna en uskaltanut lähteä koiran kanssa lenkillä,pelkäsin että pyörryn johonkin pusikkoon kun huimasi niin valtavasti. Selkä oli paljon pahemmassa kunnossa,mitä mä luulin.

Nyt on sellanen olo kun mut ois hakattu pesismailalla,nojaaminen sohvaan sattuu. Tästä onneksi varoitettiin etukäteen,muuten ois ollu viimenen käynti tällä hierojalla.

Nyt vaan särkylääkettä nassuun ja sänkyyn. Ja toivon sydämeni pohjasta,että Tyttö saa nukuttua ens yönä, niin mä saan nukkua myös.

Kommentit